alvaolivia

i lost all my trust/all my lust/give it back now/make it a vow/i will try to love you

Kategori: alva

drömmer

Kategori: alva

Tänk att få se Rolling Stones live.

veckan innan påsklov

Kategori: alva

Vet inte vad jag ska dela med mig av. Det händer saker som får en att tvivla på allt man känner till. Jag träffar Eric, dricker öl i hans säng och kollar pokemon. Gosar med misse och tränar med Olivia. Allt fortsätter.

lite om Schweiz

Kategori: Allmänt

På flyget mot Schweiz. Åh vad bra det skulle bli!
Första dagen var det bara resor resor intryck fixa tågbiljetter med personliga foton på in i fotoautomat nästa in ut. Somna på sängarna.
Några fula bilder från första studiebesöket på CERN, som bilderna inte ger rättvisa. Det var så ballt och stort.
Och så lite från dag 2 på CERN som var så himla roligt!! Ni ser ju bara + att få saker förklarat för sig och faktiskt förstå vad de pratar om.
Bästa projektgruppen!!!!!!
Ja och så Alperna en dag och åka skidor i dimman. Och så en lördag i Lausanne med att mata fåglarna och shoppa i små butiker, lukta på rökelser och tvålar, testa ekologiskt smink. Tekoppar, speglar, fina affisher och en tröja med hem till finingen. Puss på er, detta var en världsbäst resa.

bild från min Instagram

Kategori: olivia

Bild på min fina frulle och en på mig. Vill tillägga att jag har haft otur idag, tänt eld på smörpaketet, tappat ut en glasburk ur köksfönstret och tappat en hel bricka med mat & en kanna full med saft i trappan. Slog sönder fin-glaset och fick mig en bula på knät. Men ah jag lever!!

 

Föreläsning om framtiden klockan 14.10

Kategori: olivia

 
En bild från min grafisk-kommunikations uppgift. Egentligen har jag slutat nu, slutar alltid 12 på onsdagar...men istället ska alla treor på en föreläsning om "framtiden". Spännande...kanske lite iaf.  

lundturen

Kategori: alva

Torsdag fredag förra veckan var jag i Lund med klassen + Semira. Semira är bra! Resan var okej kul, var så himla trött så föreläsningarna vi var på gick inte riktigt in men jaja. Vi gick mycket det var kul.

Rasmus 19 år

Kategori: alva

Vi var på 19årsfest. Det såg ut lite såhär för vår del:

Lördag i Tranemo

Kategori: olivia

Blev en lördags kväll i Tranemo och jag Alva, Camilla & Eric var nåra som va där för att fira Rasmus som blivit 19 år. De var en bra fest. Hade roligt! Nu håller jag på att bli sjuk istället... :(
 

Min nya fina vän på axeln

Kategori: olivia

Lite så ser mitt rum ut nu mera

Kategori: olivia

hemma från Schweiz

Kategori: alva

Hej nu är jag hemma efter en världsbäst vecka med asmycket flyt som tyvärr slutade i matförgiftning för tre. Ska berätta mer om resan. Men nu ska flätflickan till söta rastaman!

fint häromkvällen

Kategori: alva

Helgens heliga frulle

Kategori: olivia

Lördag!!

Kategori: olivia

Ikväll ska jag åka med mina vänner Camilla, Sandra & Semira till Ulricehamn och ha det mysigt med god mat & se på melodifestival-filnalen, Emil & Sebastian från Dalstorp är ju med (Wihoo!) & en annan som heter Stefan har skrivit en annan låt som är med i finalen också, så Go Go Dalstorp!!
 
 
 

Något jag faktiskt alltid har med mig

Kategori: olivia

helgerna försvinner så fort

Kategori: Allmänt

Men vi ler ändå & välkomnar den nya veckan med en ny design på bloggen