alvaolivia

A Drop In the Ocean

Kategori: Allmänt

Lite sådär har min dag sett ut. . Vi gjorde ett prov, alltid lika gött att ha prov gjorda. Tova körde oss ner till bussen när vi slutade. Jag, Teo och Elina var grymma på engelskan och fotolektionen va lärorik faktiskt. MEN nu borde jag fan sova. Så tagga Fredag nuu!!

18 år

Kategori: alva

Alex fyllde 18 år igår. Grattis! Fina vän! Finns alltid för dig hur glad, dampig, nere eller irriterad du än är! Puss på dig.

mänsklig värme snälla kom närmre 37 grader celsius är det enda som behövs

Kategori: alva

You are gone, it makes me happy

Kategori: olivia

Jag var i Limmared med Alva, Sandra och firade Mcihelle på hennes 18 årsdag igår. Fint med tårta och sånt. Idag var jag hos tandläkaren , nog inte "många som" tycker det är roligt men jag gör det he he.. ^^

do you want to come over and kill some time?

Kategori: alva

hej och välkommen till min ytterst roliga inte alls hemska tisdag! nej den har varit helt okej faktiskt. nu sitter jag vid min webcamera och lyssnar på bloc party. gillar att va seriös på bild! speciellt näst sista bilden. sista bilden tillägnad en vän. nu ska jag sova. lyssna på denna låt: Bloc Party – This Modern Love. det var allt! adios!

nej man saknar inget, saknar inget, saknar inget som man inte haft

Kategori: alva

min lediga dag. jag och inko köpte ett linne tillsammans igår. träffade farmor. inatt sov jag tio timmar, nu ska jag försöka hinna plugga klart till klockan 16. wish me luck.............. hejdå

Dragen av tanken

Kategori: olivia

Jag hatar faktiskt det här med att man ska förlora en timma, det är ju fan inte snällt!! Så jag och Semira somnade klockan 5 i natt efter vi sett på en film med min lilla syster mitt i natten. Annars så va min Lördag väldigt bra, fin, mysig och tårta är aldrig fel inte ens klockan 00.00. Jag har haft en lång, lite dryg men skön Söndag och ska se på nån serie sen sova tror jag.
(Alva dina solglasögon har du glömt här hähähä)

radio protector

Kategori: alva

hej. jag mår lite bättre nu! troligen för att det är helg snart. och jag. ska göra roliga saker. känns inte riktigt bra dock. jobbigt värre japp. meeeen whattodoooooooooooo! hejdå MED ER

is something worth fighting for, it's freedom

Kategori: olivia

weeeeey, freedom. jag taggar för peace&love med att lyssna på rise against nu när det bara är 95 dagar kvar. men ska se på ett avsitt till av futurama och kanske plugga lite, så kramar till folket.

som om att leva i en glasbubbla, alltid likadant.

Kategori: olivia

we like to whisper

Kategori: olivia

Så här balla var vi på idrotten (jag var ballast eftrsom jag var målis)
Vi jobbade klart med våra dvd omslag till Lucia filmen idag, så allt är färdigt nu. Olivia, Camilla och Sara är rätt stolta faktiskt.
Så fint var det ute när jag tog mig en spring tur. Japp, japp nu ska jag sova!

heart in a cage

Kategori: alva

hej förlåt för att jag inte gör lika mkt inlägg som innan, men här är allt inte okej! vi kan sammanfatta det i att det känns som att jag är sjuk och springer ett maraton. japp. stress, plugg, långa dagar, för lite sömn, ingen tid att återhämta sig, jobbiga saker som händer mm. men ja. så äre ibland.

I don´t, I don´t, I don´t know what it is!!

Kategori: olivia

Plugg Plugg Plugg, men inte deppa nu. Nu när det känns rätt bra annars. Jag känner att jag är taggad för Onsdag av nån anledning. Så snart bör jag logga ut från drogen facebook och plugga LITE till. Skål eller nått.

Det är svårt att komma på nått...som är bra

Kategori: olivia




 
Nu har vi rörligbild...examens film förberedelser. Sen slutar vi kl 16.10.
I kväll ska jag nog städa lite på mitt rum för det är ju så kul. Faaaaaast kommer nog kolla på Futurama oxå, wiihoo. 

innan du stänger av

Kategori: alva

Du är mig blommor, sol och explosion.

when in doubt, fuck the world

Kategori: alva

här är min braiga syster inko. hon gillar att skjutsa på mig, dunka hårdrocksnusik och baka bullar.
saknar solen. i fredags åkte jag på fest i blidsberg med olivia, camilla, michelle och sandra. det såg ut lite såhär:
ja eller här var lite bilder från den väldigt roliga förfesten. stora festen fick jag inte så mkt bilder från. idag är det söndag. jag ska plugga, söka lite jobb och plugga lite till. orkar inte. men måste! så tjing på er!

You're not alone, I'll wait till the end of time

Kategori: olivia

Jag har massor att göra men är typ inte stressad iaf. Rätt skönt, nu ska jag se på ett till avsnitt av Futurama och sen sova för snart är det Torsdag.

Man gör så gott man kan

Kategori: olivia

"släpp allt gammalt groll, gå vidare och följ ditt hjärta" så sa en vis person.

if I could have a second skin, I'd probably dress up in you

Kategori: alva

lite bilder från tumblr. jag mår fint. sitter i shorts och pluggar, långsamt men ändå.

you make sense to me

Kategori: alva

image description
image description
image description
lägger upp lite instagram-bilder (alvawe heter jag) från idag kände jag. gick två lektioner i skolan, satt på pappas soliga trappa, tog ett fint bad, pluggade litegrann, kollat massa greys och hängt med inko. nu börjar jag må bättre. imorgon ska bli en fet recovery- och pluggdag för mig. tjing på er!

too young to tell

Kategori: alva

min helg. farmor, film och fest. nu är man lite sjuk. jaahopp. tjing

 

Emotions

Kategori: olivia

ROLIGT man kan ha en söndag kväll då.
Nu ska jag sova, för har en bra måndag framför mig! Jag gillar nog måndagar ändå, speciellt för jag vart sjuk i en vecka nästan så kul att vara tillbaka!!!

Cause we need you here

Kategori: olivia

Jag har idag startat en grupp på Facebook, för min vän och hennes jätte fina familj som håller på att bli utvisade från detta numera iskalla land Sverige. Hennes advokat tyckte det var en bra idé. Och jag tycker det käns rätt bra när så många skriver så mycket fin i loggen på gruppen. När jag är lite piggare så kan jag skriva mer om detta kanske. Men nu ska även sjuka jag ta och sova lite.

Kolla!

Kategori: olivia

telling me that things are not the same

Kategori: olivia

Jag sitter på mitt rum och funderar på vrf man ska behöva bli sjuk. det är så onödigt! vill sitta på mitt rum och må bra, men nej det gör jag inte, inte alls! har mått såå mycket bättre.

kära dumma jävla underbara måndag

Kategori: Allmänt

idag fick man inte klaga. 1 h lektion hade jag, mellan 10-11. men jag har så mycket plugg att de är sjukt. och så alla dom där känslorna och förvirringen. vill bara ha helg igen.

ta och skyll dig själv hur du varnades från första illusion, men tack jag vet, men ge mig mer

Kategori: alva

nu kommer lite random bilder från min finfina helg.
inko gjorde pizza åt mig i fredags. snäll syster! jag laddade väl för en utgång så att säga hehe.
jag hade en liten trevlig förfest hemma hos mig. ja, den var roligare än vad den såg ut. tyckte jag iaf. fast det kanske alltid man tkr om sin egen förfest meeeen
sedan var vi väl på bygdegårdsfest. vet inte vad jag tyckte om den riktigt. försökte mest dansa så mkt jag kunde och ha kul. ignorera den kassa musiken.
på lördagen åt vi pizza. vi satt på olivias tak och åt glass i solen vilket var helt okej.
och jaa jag måste ALLTID göra miner på alla kort. hemskt. men iaf. sen var jag iväg lite till och kom hem på söndagen, trött som jagvetintevad. nu sitter jag och har hål i skolan och har dåligt samvete över att jag inte gått på musikal i ulricehamn och är nervös över att gå till tandläkaren. bajs. menmen. hejdå vännor (imorn åker vi till LUND yää)

jag tar varje poäng

Kategori: olivia

Ge oss en chans vi är äldre nu

Kategori: olivia

I fredags va de bra i bygdegården, kul och rörigt osv. Min lördag innehöll glass, godis, pizza, sitta på taket, se på musikal och skräckfilm. Här är nåra bilder från förfesten hemma hos Alva:

Denna veckan i bilder

Kategori: olivia

'
Alva är bra, gillar när hon kommer hit och bara är här. I morgon är det en tuff dag sen fest i bästa Dalstorps bygdegård. Bra dag iaf (hoppas jag).