alvaolivia

från en tid tillbaka

Kategori: alva

hej där. för ett tag sen var jag i barcelona som är typ europas bästa stad. var där i tre nätter med min baabaaaa och åt tapas, låg på playan och gick på muséer. dit ska jag tillbaka

now it's not the time to give up on me

Kategori: alva

jag kollar på greys. preston burke är snygg. jag jobbar på hela dagarna men imorgon blir det lite bättre men lite eländigare allting.

en fin kväll med vargarna

Kategori: olivia

grattis igen å igen annie!! <3

snart kalas!

Kategori: olivia

som alva har jag börjat jobba idag, men circus 700 kr rikare nått är alltid bra.
och snart bär det av till vÄxtorp.

sad but true you're telling me what to do

Kategori: alva

igår hade jag svårt att somna. då ringde en vän till mig och sjöng en godnattvisa. nu ska jag jobba, tre veckor och lovet ut. tjohej

camping på skogsvägen

Kategori: alva

vi har haft en jättebra helg hos olivia. tälta är ju asmysigt. massa bra folk var där! två dagars fest gör en trött och imorgon börjar jag jobba. men det gör inte så mkt för jag har haft typ världens bästa helg.

24 – Min jul

Kategori: olivia

HAHA, så ironiskt.. Mitt i sommaren..
Min Jul är aldrig sig särskilt lik. Fast jag har ju ifs i 17 år firat mesta delen av Julafton hemma på skogsvägen sen har vi alltid två släktfiranden varje år med, ett hos farmor och ett hos Annelie eller Marita (nån av mammas systrar typ) ah vette fan men om ett halv år kan jag specificera mig lite mera.

Blidsberg gjorde typ succé igen!

Kategori: olivia

Elina & Izabelle har fyllt år nu så vi firade dem i Fredags i Blidsberg,
det va en grym kväll med en hel del röj typ; ska vi sno cykeln!?
hmmmmmm
kul vare!

Maggio värmer när vi fryser (eller nått)

Kategori: olivia

Det var verkligen inte dåligt, det regnade en hel del de va ifs onödigt. Men grymt. Hon va nog en smula bättre idag än förra gången jag såg henne men det va en helt annan sak förre gången oxå. jag stod ju rätt långt fram med Camilla & Semira idag, förra gången jag såg henne stod jag ju mö längre bak med Cecilia & Alva i Borlänge. Så detta va niceee.

Det regnar OFTA i Borås...?

Kategori: olivia

Alva tar sig till kusten, vi andra tar oss till Borås och till Veronica Maggio. Hon är värd allt besvär eller nått. Jag ska iaf åka in till G-stad med Camilla sen tar vi bussen in till regnet ;)

falkenberg

Kategori: alva

som så många andra åker jag väl till falkenberg denna vecka. asum!! sköt upp min avfärd några dagar, skulle egentligen varit där hela denna veckan. men har vart ute o flängt som fan och blivit sjuk typ (plus att harry potter var igårkväll) så jag åker idaG! emelie kommer snart och plockar mig upp. grimsås och alida är redan nere. freyja kommer idag med och ellen imorn!!!! yeeiiiiii! bilder kommer nog komma upp. men hejsvejs

Bratten & Göteborg, Vi Gillart!

Kategori: olivia

skotteks bästa besökare...

Kategori: olivia

hp med hl + frulle = sant

Kategori: alva

eftersom min största syster aldrig sett någon av harry potter filmerna så introducerar jag henne nu på morgonkvisten. såhär innan slutet.

sådär som de ska kännas efter att man har varit på bio

Kategori: alva

var bland annat på bio igår. vi såg kronjuvelerna. den var faktiskt väldigt bra. fett värd att se och fett värd att se istället för bad teacher.

mind

Kategori: alva

suck så jävla lack

Kategori: alva

o ledsen. o trött. o så jävla bra dag. slutar såhär.

vänner försvann och jag blev kvar.

Kategori: olivia

det är rörigt, hela min helg och vecka blev uppåner nu precis, allt planerat bara sketsig. Men ja vi gör det bästa av situationen och drar till Ulricehamn i morgon, blir nog helt okej det med ;)

Bilder sen Scotland

Kategori: olivia

Atlanten va inte så värst varm...
På lördagen cyklade vi runt ön, vi kämpade rätt ordentligt kan man säga...
Midsommar firade vi så gott vi kunde även på våran lilla ö.
Mysterie-Bilen va på plats(y)
En fett bra konfaresa till Scotland hur roligt som helst(y)

fest hos mange nuuuu (med mobilkameran)

Kategori: alva

här är lite bilder sen p&l, kommer nog fler snart! med min trashiga mobilkamera yap... menmen. vi har sett några helt grymma band. typ som detta sista. volbeat. de va asbra. sen såg vi håkan, kol, mando, strokes (!!!) daniel adams ray och massa mer. taggar redan för nästa år!!!

jag lever

Kategori: alva

kom hem från p&l vid niotiden i söndags och sen dess har jag sovit, tvättat och firat födelsedag. men kommer bara tillbaka för en liten stund nu va för kl 15 drar jag och pappa till barcelona! tills dess packar jag, laddar upp lite bilder o äter melon,. hejdå