alvaolivia

Of little lights shining in our hearts

Kategori: olivia

 
Dags att gå och lägga sig. Imorgon är det sista dagen på 2012 och vi laddar då för en sprakande nyårsafton i Ulricehamn!!

jag kan nog göra allting, till och med fixa julgran

Kategori: alva

På julafton var vi i Skövde. Min kisse Markus var julfin och vi badade i julmat. Har nog gått upp tre kilo MINST. Värt iallafall. Puss!

bygget

Kategori: alva

Häromdagen var jag, Olivia och Camilla på fest i ett bygge. Det var så fint.

Julen är så härlig att det gör ont

Kategori: olivia

Jul, ja det är verkligen en underbar julafton i år!! Jag mår vädligt bra, hela familjen tillsammans + Jenny & Kalle. Levande ljus och underbar mat. Här är lite bilder
 

 
Trötta och slut till tusen, men ska tydligen ändå köra Wii U - Dance 4 med lilla-syster & lille-bror nu....dem tar död på mig, men älskar dem ändå !
 
 

Lite info inför "domedagen"

Kategori: olivia

Ni där ute som tror att jorden ska gå under:
Det kommer förmodligen inte att bli så, det som kommer hända är att en planet som nyligen har upptäckts som är döpt till Nibiru kommer att passera vårt solsystem mellan jorden och solen, och det som kan ske då är att i februari 2013 så kan jorden stanna, det vill säga sluta rotera helt. Hela vår existens är baserad på att jorden roterar kring sin axel och om denna rotation på något sätt störs, kommer vi bokstavligen svämmas över av naturkatastrofer. Allt från kraftiga jordbävningar, vulkanutbrott och tsumanis kommer svepa över jorden. Ingen plats på jorden kommer att vara fredad mot dessa oerhörda krafter om/när jorden omformar sin position och rotationsaxel. Och det tar ca 2 år för denna planet (Nibiru) att passera vårt solsystem och om detta kommer att hända så kommer denna planet ha passerat någon gång under 2014 och då kommer allt att börja om på nytt, kanske överlever mänskligheten en sådan sak men kan även hända att allt levande slås ut, det kanske inte längre är minusgrader på Antarktis eftersom skiftningen i polerna gjort att Antarktis ligger i tropikerna. Söderhavet har kanske istället frusit och blivit nya Sydpolen? Nya hav har bildats, andra har förintats. Nya berg har växt fram, andra har sjunkit och försvunnit. Hela jordens naturtillgångar har omfördelats. Jorden har "fötts på nytt" och det liv som finns kvar behöver på nytt anpassa sig utifrån nya förutsättningar. Något som sker varje 5125:e år
Men eftersom att Mayaindianerna räknade inte med skott-år vilket innebär att vad som än ska hända skulle ha hänt för ca 7 månader sedan. Så risken för att detta skulle hända är inte så stor även om mayaindianerna har för sig detta, dock så står det även i vår egen bibel lite otydligt att jorden skulle gå under år 2012. Det finns även indikatorer på att den mytomspunna staden Atlantis sjönk för just 5125 år sedan och att det var precis då som Noaks ark sjösattes. 
 
Så en bild på mina två katter, Arrax & Zid 

Lite mera Lucia till folket

Kategori: olivia

 

Vi dansar minut för minut och missar att låten tar slut

Kategori: olivia

Bilder sen galafesten i Månstad i helgen. Bra fart på folket där i skogen måste jag erkänna. Men har haft en fartfull helg överlag. Vart en ganska mycket med Alva denna helgen och det är alltid roligt!!
 

ibland är man så lycklig

Kategori: alva

Jag har sett ulricehamns lucia och fått gråten i halsen, firat Semira, druckit vin, dansat, varit fyllechaufför, lekt i snön, gjort pepparkakshus, kollat 3 harrypotterfilmer mm.

Känns som vår kärlek kom på sne från början

Kategori: olivia


Kalla blickar, kalla kårar
och du var bara 14 vårar
ta min hand och visa mig vägen
Jag är din i alla lägen
 
Två bilder på min fina flaska.