alvaolivia

I'm fucking stuck here

Kategori: olivia

you talk about one thing allways. your friends just thinking: get over it. but you are thinking: if i could go back in time i would do that and never coming back.

Dag 13 – Det här saknar jag.

Kategori: olivia

Jag saknar dehär folket typ lite gamla klassen och det härlga gänget.
Alla påhitt och myskväller hos Thilly när vi slängde oss över buskar i trädgårdar och hade saw maraton.

att vara eller inte vara, det är frågan

Kategori: alva

att vara skjortmänniska. jag vet inte. men idag har jag iallafall ärvt 3 skjortor från min fader. biologiplugget går sådär. panik o så som vanligt jag har. deppig, som vanligt, med för den delen. he, he. men så ska jag inte tänka. imorn är en KUL DAg!! lucia har vi. woho. är sugen på lite mer hockeyhjälmar (dagens hockeyhjälm: knäckebrödsätartävling) + taggar fredag.

i can't win (but i love the game you play)

Kategori: alva

ikväll håller jag på med det här (en hummers blodkärlssystem eheh) och massa mer. måste säga att vi har röven fulla med plugg just nu. hade hellre spelat bad company eller kollat massa greysavsnitt.
idag hade vi knäckebrödätartävling och idag vi åt honung direkt ur burken i cafeterian. idag har vi mest garvat hela dagen (en djup stund på engelskan hade vi) gillar min klass. ni är bra!

Ska inte störa dig när du lever ditt liv, eller jo bara lite!

Kategori: olivia

ah förlåt.
Men hur som helst så sitter jag här med Marianne(gott godis) mitt i natten när alva sover hihihi. Jag börjar ju 12 så behöver inte sova nu ^^

i don't see what anyone can see in anyone else but you

Kategori: alva

starwarskalendern och jag. äter upp hela nu tror jag. har ju en till. hehe. nej jag är inte tjock.... zumba satt fint. ikväll ska jag lägga mig tidigt. sover dom en höna så jävla DÅLIGT. wÄ. okej. tjing vännor

you'll learn how to fly, even if you don't try (it is time for you to let go)

Kategori: alva

you can do anything, anything
de går bra ibland. är bara rädd att de ska stanna där. grått och på medel. men ändå inte dåligt. 
förutom att deppa liteegran så sitter jag mest och lyssnar på rebecca & fiona och skriver biologi. redovisning ye. ensamt värre. men nu blir det zumba och jag måste skynda mig som aaaataaan!!

ta en buss kl 12.29

Kategori: olivia

att ha sovmorgon till 13.15 är lite udda, men man ska inte klaga ju. jag och min katt ser väl på gossipgirl i en timma eller nått :))))))))
såhär glad kan man va ibland:

"but you treat me like a stranger and it feels so wrong"

Kategori: alva

ikväll dör jag lite till det här. nu ska jag sova och drömma om min man.

Jag begär inte att du ska falla för mig..men du kan väl iallafall snubbla lite?

Kategori: olivia

Deeet är sååå GÖTT ATT INTE HA massa plugg, som typ alla föregående veckor.
Nu sitter jag här i skenet från min ljustake (y) tänkte tacka semira för det fina inlägget så underbar är hon, gillar dig seeema!! och vill påpeka att jag inte är lat jag är bekväm! hihih(a)

Dag 12 – Låt en vän skriva fem saker om dig.

Kategori: Allmänt

Glad att jag (Semira!!) fick äran att göra just det här inlägget!
Jag skulle kunna säga hur många saker om Olivia som helst känns det som. Trots bara 3 år, snart 4 som vi känt varandra bra har jag och Olivia gått igenom en hel del. Jag kan påstå att jag känner henne väl och det är svårt att beskriva henne med bara 5 saker så jag kör på en kort text! 

Olivia är allmänt rätt spontan, sprallig och väldigt glad. Hon besitter en underbar personlighet och får alltid alla glada. Hon är en stark person som klarar av mycket. En person som jag sällan ser ledsen fast hon har anledningar till det, men hon löser allt! Olivia är ärlig och säger som hon tycker och tänker. Driftig är hon med, det mesta som proppar upp i hennes huvud blir av i praktiken. Titta bara på alla fester vi har varit på tack vare "Olivia Alf - festfixarn" ;) ! Fast ibland kan hon vara lite av en latmask med, lite chillarn sådär.
Olivia har lätt för att ta kontakt med människor och är därför jämt omgiven av en massa vänner. Och hon är verkligen bra på att ta hand om dem med. Ibland kan jag nästan känna avundsjukan att jag inte får behålla henne bara för mig själv eftersom hon är så himla bra! (a) Varje dag, timma eller minut med henne är värdefulla för mig! Hon har tendens att lysa upp mina gråa och ensidiga dagar! Det är aldrig tråkigt med henne! Hon är en av anledningarna som håller mig kvar i det här området. Olivia är den personen som jag alltid vill ha i närheten!

vi åt och grät och skrattade ihop (du flög iväg som ett pappersflygplan)

Kategori: alva

idag är jag ball med luva och mössa. jag mår bra! ska försöka plugga nu när de känns såhär. bra alvaa!!!!!!!!!! det är måndag. jag taggar fredag.
"j'suis pas un voleur, mais si je pouvais, je volerais ton coeur"

kärleksdikter och sälja kakor

Kategori: alva

idag har vi skrivit franska kärleksdikter och nu sitter vi i cafeterian jag och näti och säljer kakor som blev kvar sen igår. tagga 6 påsar kvar!!!!! vid 2 åker jag hem. då måste måste jag plugga. och ladda ner 300. hejsvEJ!

Det är aldrig försent att bli det du kunde blivit (George Eliot)

Kategori: olivia



Min och Sandras inte seriösa (men nästan) uppgift på fotolektionen förra veckan. Nu har jag graf sen mdk sen en lååång lunch (y). Ikväll ska jag inte göra nått alls, typ nice jao.

Bara för att jag gråter varje gång jag lyssnar på denna:

Kategori: olivia

Love begins with "you're special" and ends with "you're just like everyone else."

Kategori: olivia

Jag faila hårt ute i regnet nyss, pappa körde fast med bilen så William och jag fick springa ut och knuffa! Men självklart ramlar jag i en festlig lerpöl.... mina mjukis är inte lika mysiga längre. Den tragedin överlever vi la. Funderar på att se på beck nu sen lire lite skyrim med William eller nått annat som är tecken på att man inte har nått liv. så hööörs typ.
En bild från Åhaga idag, Borås Lucia(y):

ett harhjärta i min kropp

Kategori: alva

i am lost, i am vain (can't erase so i'll take the blame)

Kategori: alva

när jag är hemma sitter jag mest här, bredvid min högtalare (som äger mig) och lyssnar musik. ibland händer det att jag pluggar. ibland händer det att man får en godispåse av mamma med bara två godisar kvar i. (tack)
idag har vi sålt kakor på marknad. har stött in i en person som inte är i mitt liv längre. sånt kan ju göra lite ont. å andra sidan har jag träffat massa fina vänner idag, folk från min franskagrupp bland annat. gillar dom.
if you hear me, dear Paris, I'm longing for you.

vad ska det bli av mig?

Kategori: alva


en bild sen i fredags under småtimmarna. fina ellen och möller.
i fredags var vi på movits! åkte till bollebygd för fest. ett kul förband. sedan dansade vi och allt var perfekt. sen blev det lite pizza och sådär och sen drog vi hem till marcus för att umgås lite vidare.
igårkväll/natt gick vi på en promenad i beckmörker jag, olivia, emil och albin. det slutade med en flaska rom och poker. (jag va så kass att man skulle kunna säga att om det varit klädpoker hade jag fått springa naken runt huset hehe) nu blire plugg. sen julmarknad. tjing vännor!

dom säger hotet mot klimatet men jag tar det som ett tecken på att du kommer upp igen

Kategori: alva

idag har vi haft första julkänslan ungefär. några familjer har varit här och vi har pysslat och bakat och sådär. imorn är det julmarknad. men innan dess blir det sleepover med olivia och hennes godis, he he he. lite bilder från min galna fredag kanske kommer upp snart med. hejs!

taggar lite jul feeling då

Kategori: olivia

Fast inte med denna låten men men.
Gillar denna videon asså!
Imorgon ska jag vara med mina barndoms kompisar och julpyssla (y)

älskar glasssssss

Kategori: olivia

jag ser på being human nu och ska käka nått gott snart (som typ glass), är trött men har sovit sen typ 23 igår tills alldeles nyss så kan inte sova mer för då kommer jag bli arg ist, hatar att sova typ. meeeen om nån vet hur man behandlar inflamerade köttlar i nacken, säg till.

demons demons, go away. good dreams, good dreams here to stay.

Kategori: alva

en sömntablett. mitt huvud är överhettat av denna kämpiga dagen. skakat av mig demonerna hundra gånger om. synd att de alltid kommer tillbaka. hejsvejs nattinatt

kan inte få dig ut ur huvudet som en hjärntumör

Kategori: alva

(denna dagen har jag klarat väldigt bra)
detta är lite av vad som händer i mitt liv just nu. imorgon är det gå på spelning. annars är det plugg och lucia. och min fina tshirt som jag bor i. och lägg märkte till min balla chokladkalender! ha det fint vännor.

För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion

Kategori: olivia



Nu har vi gjort prov och nu har vi sista lektionen, gött att få komma hem för mår rätt dåligt.

i can't believe i did it once again

Kategori: alva

innan? väldigt bra! nu? sådär. men jag taggar fredag!! vilket kommer bli så jävla bra. natti och packet liksom. nu tror jag att jag ska sova, så jag är pigg tills morgondagens underbara dag! nej slut på ironin. ska göra det bästa av det! puss och hej vänner :) <-- ni förtjänar en smiley

jag + youtube + olivias mössa + polkagris

Kategori: alva

jag ska snart ta itu med mitt liv. snart.........

When you are sick you do realize that you want to be in school

Kategori: olivia

Jag blev hemma idag, kunde inte resa på mig imorses mådde så dåligt.. det blir svart för ögonen varje gång jag ställer mig upp. Men blir kanske bättre snart. Lyssnar på musik och pluggar till mitt prov i morgon.

Sova är inte det överskattat??

Kategori: olivia

zumban idag var rätt bra faktiskt + att Alva hängde med till mig och va här en stund vilket alltid är mysigt!
Sen har jag vart med Semira i ca 22 h, gillar henne! hon gör mig alltid glad och idag tog vi oss ut i skogen en stund(y):

you were in the darkness too, so I stayed in the darkness with you

Kategori: alva

till er som vill förstå lite mer av det onda
ikväll har jag varit på zumban. sen stack jag hem till olivia en stund. sen kom jag hem till ett hus som luktade jul. jag har inga pengar. men jag har en movits!-biljett.

always in this twilight in the shadow of your heart

Kategori: alva

idag äre studiedag. det firar vi med att baka skorpor och leka jesus på korset. annars? zumba snart! de kan ju bli en räddning.

21:56

Kategori: alva


hej du det var ju ett tag sen, 600 dagar, men vem räknar precis?

Kategori: alva

här sitter jag med en perfekt avokado. har ikväll tagit min sista sagan om ringen-oskuld.

"numbing the pain for a while will make it worse when you finally feel it" - dumbledore

Kategori: alva

ja, i fredags var det fest med. en fest som var kul som fan men som folk sabbade mkt på.. så jävla onödigt.... iaf. här är en bild på mig, freyja och emelie (tror jag att det är). snart far jag till alex och pluggar. men först lite vanligt franskadamp eftersom jag ändå är i tranemo. tjing!!

I´m on the right track, I think `?

Kategori: olivia

typ vad min dag inneburit + vart i drömkåken med julia och sara och lagat lite saker...

är du fortfarande arg?

Kategori: alva

kan du fortfarande läsa mig? jag brukade skrika och gråta och spy. men det fanns dar. de bästa nånsin. är du fortfarande arg?
jag har varit i linköping hos min syster i helgen! det var fett mysigt och vi hade kul som vanligt va. gick på stan och spex. varma koppen och greys. fint fint. nu syns vi till jul.

FALL DOWN

Kategori: olivia

Det va rätt gött drag på festen vi hade igår och många har sagt att de hade as roligt igår. De är toppen-bra. Men en del tolkade (KBK) "kör bara kör" på fel sätt och sparkade ner en toa dörr, krossade en spegel och ett fönster, två bord brakade ihop, en kran gick sönder och två lampor. Jag tycker det är pinsamt att våra "vänner" gör såhär mot oss på våra fester, det har aldrig gått sönder massa saker innan så blev fan paff. Men nu väntar jag på att folk ska börja snacka och vara ärliga så inte jag och min pappa får all skit för vad dem gjort. Jag menar visa lite respekt vi har ju fan festerna för eran skull för vi vill att våra vänner ska få ha roligt! Om ni inte fattar det tycker jag verkligen att ni kan stanna hemma ist för att sabotera:(
tråkigast på festen ;)
Så mysiga å söta var Alva å jag innan det blev städning av allt.
Nu ska jag åka till Limmared å hade toppen iaf.

rock n roll är vår ursäkt ikväll

Kategori: alva

meningen med livet var mest en känsla som kom och gick (i mitt mörker finns plats för fler)

Kategori: alva

ikväll kommer emelie hit. vi ska möta albin, emil och erik på fest. sen ska vi kalasa ännu mer.
jag har långhelg. syns på onsdag, skolan.
imorgon morgon drar jag till linköping!!

Använd inte yxan för att jaga bort en fluga från pannan på din vän

Kategori: olivia

Ska vi tagga?
Jaaaa!

Men här är lite bilder sen fotolektionen igår:















lunch snart (y)

Jag säger godnatt innan midnatt

Kategori: olivia

Jag Sara & Camilla har vart i Drömkåken efter skolan och fixat lite till festen som slår igång om 21 timmar och 45 minuter typ. Det ska blir kanon-kul med buller och brak (inte brak som att bord och stolar går sönder) men ska bli bra! Sova nu, skola sen, efter det hem, sen fest i Drömmis med nice folk.

så har du hört någon mer smickrande än mig?

Kategori: alva

inko är numera introducerad för webcamen och jag för xboxet. tjing!!!

knäpper upp gylfen och går ut på stan

Kategori: alva

hej puppetfaces! jag och inko lyssnar gammal pink musik och spelar xbox. jag mår bra! imorn är det fest! yeeee

aldrig börja om igen

Kategori: alva


hejhej. såhär såg jag ut innan bion ungefär (breaking dawn. azm var den förutom allt som var helt patetiskt och fånigt. men ändå så jävla bra) ful är jag. jag vet. förlåt
här är efter bion. lite kär och lite arg för ett jobbigt slut på filmen och lite ledsen för ett tag fick jag inte igång nätet. just nu funderar jag på om jag ska klippa håret kortare. sådär 5-7 cm. nej. då lär jag bli lika ledsen som sista bilden igen. japp.

A good day can make the evening even better

Kategori: olivia

Har samhäll nu och vi glider runt och kollar klipp på Gapminder.org. Sen blir det Sara och Julias idrotts lektion, kommer blir nice. Ska sedan ta en buss till Borås med Sandra och Michelle och kl 19.00 är det bio i Ulricehamn men Sandra, Mikchelle & Alva.

"maybe you're only allowed a certain amount of tears per man and I've used mine up"

Kategori: alva

trodde jag.
ibland minns man inte ens varför det är som det är. vad det är som gräver små gropar i en. man tappar bort sig. ändå så är hålen kvar.

du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig (i min fantasi)

Kategori: alva

hemma från skolan. kul kul. nej. inte kul att vara hemma. (hemma rimmar på ensam och sad) snart är det zumba. det är kul! nu seriös. ska väl bara ladda ner lite musik först. träffade matilda lite på bussen. skön brud. tack för mig.

ehem. dansa är kul........

Kategori: olivia

Krossa alla fönser. We are the future. osv!!
ah jag lyssnar på festlistan. så jävla bra!!

can't take direction and can't do nothing right

Kategori: alva

förlåt för lovorden i förra inlägget, jag somnade och vaknade fyra. nu äter jag knäckebröd och dricker varm sojamjölk. såå. jävla. gott. nu måste jag fan plugga. tjing

saknar du att inte vara astronaut?

Kategori: alva

nej man saknar inget som man inte, man saknar inget som man inte, man saknar inget som man inte haft.
förutom att sitta här med mössan så planerar jag fest i huvudet (min alldeles egna, wow), samlar mod för att skriva brev, ska dra ner till gymmet och hinna med andra massa saker man hinner med på måndagar.

-.-

Kategori: olivia

ring om du ser henne: 0702787031

Kategori: olivia

min katt är borta!! hon är en snobbig raskatt. men hon är snäll mot mig, hon slår alla andra som stör henne!...
men jag gillar min katt iaf. hon heter trullsa om du skulle stöta på henne i skogen. för hon gillar träd... men inte bilar. hon är rädd för bilar
speciellt dem som rör sig!!
TRULLSAAAAAA

jag har drömt om att ha en riktig dröm

Kategori: alva


DAGENS VILL HA: mer helg!! nästa helg! bara mer helg och inte bajsskola.
DAGENS KLÄDSEL: rött linne, shorts och strumpbyxor. inte att förglömma: hatten
DAGENS FRISYR: jag hade en frisyr en gång
DAGENS LÅT: allt på en kompis jävligt bra lista. men jag delar inte med mig höhö.
DAGENS PLANER: nu? sova. se film. skriva brev. innan? se hud och dans på modevisningen i ulricehamn haha.
DAGENS SAKNAD: förutom det onda så saknar jag min pappa lite såhär på fars dag. inte setts ordentligt på fyra veckor. och saknar alla mina tjejer, vill träffa dom.
DAGENS DUMMASTE: hon. ja, hon.
DAGENS MISSLYCKANDE: prata lite för högt om personer som är i närheten.
DAGENS DROG: musik
DAGENS KÖP: 2 dubbelnougat. 1 dumle. 1 påse illaluktande fransk nougat med jordnötter (men fan va goda + jag åt inte allt av detta sj)
DAGENS GODIS: fransk nougat och mer nougat
DAGENS HUMÖR: upp och ner. glad och hopplös. skrattat fast deppat.
DAGENS CITAT: it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground
DAGENS ROLIGASTE: netto. och folk som knuffar undan annat folk på en modevisning. och klappa fel takt. och allt annat kul.

i always knew looking back at the tears would make me laugh. but i never knew looking back at the laughs would make me cry.

Kategori: alva

modevisning var det.
det var bra. nu mindre bra.
varför måste det vara såhär.
blä.

dag 11 - bilder på dig och dina vänner

Kategori: alva

olivia igår!
innan halloweenfesten. natalie, jag, öst, folke, freyja och ellen.
halloweensprånget!
ellen och mackan
freyja och alida! innan halloweenfesten.
damp med camilla och olivia
freyja och nataliiie!!
öst (söt)
peace and love!
elias och casper på peace
matti
sara och freyja
albin (saknar dej ibland btw)
semira innan olivias 17årsfest
påsk freaking asafton! kul kväll.
bullfest
alex och jag (alex är asum)
emelie fina
sagan om crocket
tack mina vänner. utan er hade jag inte levt just nu tror jag. tycker om er himla massa !! många är såklart inte med. men ni vet vilka ni är och ni betyder himla mkt. all kärlek till er

godmorgon

Kategori: Allmänt

det här (bild 2) är vad vi gjorde igår. hiehiehehhuhu. alva mår hopplöst och olivia mår bra. vi har en katt här. fel..två, tre, fyra? tretton? snart ska vi på modevisning. (INTE gå, fuck NO)

nu har vi gjort det

Kategori: alva


här sitter jag och firar min första gif!!!! yee!!! kul. är hos olivia, vi har precis gjort ngt stort. (ngt större än min första gif) dagens humör: hopplöst

Nu så..

Kategori: olivia

Alva snodde den stationära datorn...och nu sitter vi här med varsin dator Alva, Michelle och jag + snart kommer sandra oxå (y)
färg (y)

du lärde mig vända ryggen till världen som vänt ryggen till

Kategori: alva

just nu skriver jag brev. till en dvärg. (obs!! skoluppgift) lyssnar på bon iver lite som en tröst. snart ska jag ner till olivia. igår var en fin kväll. tycker om min vän väldigt mkt. och den tjocka röda katten! dom var duktiga igår. jag har med varit duktig, tränat lite på gymmet. sprungit tills det blev svart för ögonen. men det hjälper litegrann.

he's blinding anyway but now he's floodlighting up the match

Kategori: alva

godmorgon där! jag mår inte toppenbra så nu ska jag se greys och äta naturgodis. ikväll ska jag hjälpa olivia att göra dreads. elr något som kommer lika det iaf! hoppas jag är bra. jag är nog inte så bra. men kanske. idag måste jag plugga med. kul!!! nej

Jag är inte sugen på kladdkaka längre.....

Kategori: olivia

När jag kom hem (vilket var redan kl 12.00) efter skolan, gick jag och la mig för att sova en timma typ för jag mådde inge bra.. Men sov till typ 16, vilket jag nog behövde för sen mådde jag jätte bra. Kvällen var rolig, trevlig och bra i Nittorp på fotbollsavslutningen. Japp japp en riktigt bra fredag faktiskt.
FAST så gick strumpbyxorna klart sönder.....

Dag 11 – Bilder på dig och dina bästa vänner

Kategori: olivia


Bara för att den blev liten fick den va dubblet (y). Ja här är de som gör mig glad på djupet och visar att de alltid finns där.

dag 10 - vad skulle du göra om du vann en miljon

Kategori: alva

skulle spara det. till efter studenten, tills jag fyllt 18 och allt sånt. åka till alla platser, jorden runt och bo på alla konstiga ställen som finns. sen köpa mig en lägenhet och flytta hemifrån. och så köpa en ny telefon. såklart. och chokladkalendrar..... och ett fett högtalarsystem. och spotify premium. japp.
en skidsemester till utlandet elr sådär kanske skulle sitta fint med fina vänner. och såklart gå på feta konserter. japp

Så här kan det gå om man är efterbliven!

Kategori: olivia

PLUGGAR men ändå för lite!... har prov i morgon i rörligbild, det är svårt och jag fattar noll...

det finns en sorglig lycka med att aldrig mer vara ett med de som vet vem man är

Kategori: alva

idag har vi varit i göteborg. pratat om kul saker. elr inte. men vi har haft kul! gillar min klass. sitter här med min polkagris (skulle visat er men camen funkar inte atm=the end of this blog) och min biologibok. pluggar befruktning och sånt! väldigt trevligt! imorn är det lucia. det blir kul. imorn är det biologiprov. inte lika kul. sen äre hej helg!! det blir kul.

Pretending to be happy when you are in pain is just an example of how strong you are as a person. Still making that simple smile when every part of you dies.

Kategori: olivia

as fula bilder inte bra gjort, men testat, och jag vill så ha dreads!!
fan snart så har jag gjort de.!

dåliga bandet jag tycker inte om er men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer

Kategori: alva

i'm done with my graceless heart so tonight i'm gonna cut it out and then restart

Kategori: alva

hatar drömmar. de borde inte få finnas. drömmer bra saker, för bra, vaknar och inser att det inte alls är som i drömmen. drömmer dåliga drömmar, vaknar och de har förstört hela dagen. och nästa natt. drömmer igen. och nästa. det jobbiga med drömmar är att jag tror på dom, efter ett tag. haft en grym erfarenhet efter det och nu kan jag bara inte sluta tänka på det. hatar drömmar. de borde inte få finnas.

Heej, jag orkar inget längre

Kategori: olivia

såhär glad var jag innan skolan idag (y) wehy!

eat that up, it's good for you

Kategori: alva

hejhej såhär har jag sett ut idag. (de här är tyvärr den bästa hehehe "dagens" bilden ni nånsin kommer att få. hehe)
idag har jag bland annat känt mig såhär. liksom lite jag vill ha min mössa på sned och visa örat för alver är ju snygga. elr så. + minen
jag har även känt mig lite såhär, skratta och gömma ansiktet i handen-humöret. jaop. snart blire zumba

Dag 11 – Bilder på dig och dina bästa vänner.

Kategori: olivia

Typ bra vänner som gör mig glad, jag gillar er mycket och ni betyder i stortsätt allt för mig.

Alva är något av det bästa för mig.

Kategori: olivia

Vi gillar keira knightley. hallå eller!!
+ att alva du är härmed välkommen att bo hos mig nåra dar i veckan lixom kan bli toppen.

bolivia

Kategori: alva

här är en tjej som har gjort mig fett glad idag haha. ryck o så. jeepp. snart flyttar jag in

dag 9 - det bästa youtubeklippet

Kategori: alva

jag vet, det är gammalt. men vet ni vad. de förtjänar varje jävla miljon visning och flera till haha

far too young before they have a past

Kategori: alva

jag brukar alltid vilja ta kort med mig och markus med webcamen. det brukar inte alltid gå så bra. ibland ger man helt upp (bild 2)
här är han iaf. vi har kollat på star wars episode IV idag. slutade 11.30. fett. annars då? är jag mest depp och pluggar biologi.

Vad örat inte hör, det hjärtat inte rör

Kategori: olivia



Japp nu sitter vi (typ hela klassen) i datasalen och försöker fördriva vårat hål som är slut kl 13.45.

Dag 10 – Vad du skulle göra om du vann en miljon.

Kategori: olivia

Asså skulle nog skrika först!! sen börja gråta jätte mycket och sen hade jag nog börjat skratta hysteriskt!! Men först hade jag betalat min mobil själv HAHA sen köpt mig en sony system kamera. hade satt in massa pengar på sparkonotn för framtiden. men oxå tat mina närmsta på nån semseter bort från höstvädret! men kanske oxå köpt en stuga i halmstad åt min mamma för det har hon alltid velat ha typ haha. köpt en bil (en hippie buss). åkt till göteborg och skaffat dreadlocks på direkten. sen vet jag inte typ.

---------

Kategori: alva

(såhär kan det se ut hemma hos mig på natten när man stängt av greysavsnitten och ska sova)
jag undrar hur det känns. att ha makten. att va den som krossar personer och går iväg. undras om det känns bra.

when we look good for a short while

Kategori: olivia

Det va en rätt bra kväll men musiken va ingen höjdare, men fan vilket drag det var och olivia med en telefon på fest är typ likamed död! för den försvann sen repades den x antal gånger, men inte skärmen (det tackar vi gud för).

Dag 8 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad

Kategori: alva

såhär är det med mig. när jag är glad så lyssnar jag på glad musik. när jag är ledsen måste jag också försöka lyssna på musik som gör mig glad. för numera så lönar det sig inte att sitta med mina hörlurar och gråta till sorgliga låtar. det blir värre... lyssnar snarare på sånt som får mig glad/arg/pigg/en aning rikare på förstånd isånafall.
glad:
ledsen:
Slipknot – Vermilion Pt. 2 (denna låten lyssnar jag på när jag är emo-depp yao)
uttråkad:
(ja, alla disneylåtar)
när jag är uttråkad behövs musik som får en att sjunga jättehögt och fult eller dansa framför spegeln med fåniga moves. japp.

i love that little game

Kategori: alva

ja.. igår var en bra kväll tror jag. mest bra. vi dansade och hade kul. och oj vad bra jag mår idag !! gillar dessa tjejer väldigt mycket. men sanningen är.........idag är jag depp.. som fan....... känner mig nästan emo-depp. extremt dåligt alltså..... måste sluta. nu. skulle slutat från början. aldrig börjat. japp. men så smart är man inte. nej. (HAtar detta såÅÅ jävla MKT)

allting kommer bli bra

Kategori: alva

here's min syster dårå... kom in igår och knöppte lite bilder med mig innan mina vänner kom. hon ser rätt brun ut

hallllllllllllllllllooooooooweeeeeeeeeeeen

Kategori: alva

snart kommer dom hit

Jag glömde något..

Kategori: Allmänt

........men vad?
eh shit sammaa! jag ser på robinson och käkar glass så det är bra iaf!

Dag 9 – Det bästa youtube-klippet.

Kategori: olivia

Den är typ jätte bra, Grymma ungar asså!!!

vermilion pt. 2

Kategori: alva

here I am. ska snart åka iväg långt bort. men kommer hem imorgon igenfor tha big parteeyyyyy yeh. jag ska va mogen, bra, ej panikartad och allt sånt. ha kul. jag är taggad! förlåt för fjoortiszzzminen

Låt honom veta att inget är som förr

Kategori: olivia


Dag 8 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad.

Kategori: olivia

i know exactly what you want. you don't want to be alone, you don't want to be alone. and i can't say it's what you know, but you've known it the whole time.

Kategori: alva

(film två ikväll)
everyone's proud. proud of what happened and proud of what was done. a pride which occurs when everyone think they're right. the pride where you're left out. where, in your mind, it's as wrong as it possibly could get. still they cheer you up, since they believe they're right. but you feel as sad as before because they all lie to you, since you know they're wrong.

You need to think

Kategori: olivia

I start being awesome again.. 
Jag har jobbat från 8.00 till 17.00 idag, känns bra att bli ca 800kr rikare nu när man precis köpt sig en jacka..

mot tranemoooooooooooo. (men först lite noodlesoup) eftersom de är det enda jag äter när jag är hemma själv

Kategori: alva

dag 7 - en person som du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

Kategori: alva

tamdadadaaam.... amanda öst eller någon annan glad tjej tror jag. öst är så himla glad hela tiden. och söt och säger bra saker. och har varit med om saker och kommit över det. någon sån vill jag vara.

som handen i handsken

Kategori: olivia

Jag gillar GÖTEBORG.
Dagens köp för min del blev:
Jackan letade jag i timmar efter, var velig som fan, men är NÖJD.

Dag 7 – En person du vill byta liv med för en dag – och varför.

Kategori: olivia

men typ en känd person...som tyra banks.
hon är ball, snygg och framgångsrik. hade vart grymt att leva som henne en dag, tror jag..... haha.
rik är hon oxå haha!

maybe something good can work

Kategori: alva

varit i göteborg idag med olivia, sandra och lite michan. kul var det. inget köpt typ. tyvärr. hehe

Hur gör man rätt?

Kategori: olivia

imorgon är vi i göteborg , då bli det bra!

DAG 6 -10 SAKER SOM DU INTE FÅR MISSA I LIVET

Kategori: olivia

de är inte så enkelt att svarar på denna, för jag är bara 17 år.
inte levt så länge lixom. men typ kanske...
1. gå på massa maskerader och se förjävlig ut.
2. åka till random ställen med sina vänner.
3. leva livet på festival med underbart umgänge.
4. vara kär&galen, verkligen älska någon.
5. se massvis med bra band live.
6. som alva skrev; sova under bar himmel.
7. se harrypotter filmerna!
8. göra något galet (som hoppa fallskärm).
9. åka utomlands med de bästa vännerna.
10. ja kanske typ att ha uppfyllt en dröm man haft sen man va "liten".