alvaolivia

9 timmars vandring

Kategori: alva

Vilken bra dag jag hade igår. Det var långpromenad och vi drack, fikade, pausade, dansade ja och hade väldigt roligt. På kvällen var vi i Limmared hos Ellen. Mysigt!

casper pettersson är duktig han

Kategori: alva

Igår var vi och tittade på Casper när han spelade på Brygghusets invigning. Håll utkik efter Casper, han är bra! Efter gick vi lite promenad och hamnade på Donken och lite Ica. En mycket fin kväll.

bilder som fanns på datorn i datasalen.

Kategori: olivia

Jag känner mig ungefär som William på bilden här under,
för har gjort mitt sista nationella prov i Svenska och nu är det helg!

hjärtats toner

Kategori: alva

I’ll be the talk of town, I’ll be a hard tie, I’ll be a carnival, a shoulder so strong. I’ll be the salt of the earth, I’ll be the voice of the weak. I’ll be the spark in your eye, and the gun in your hand. I’ll be the book that you read, I’ll be the air that you breathe, I’ll be the stones that you throw, I’ll be love that you lost. I’ll be the love of your life, I’ll be the friend that you need.
I’ll be the strangest of sounds next time around.

Vänner, sånt bra påhitt!!

Kategori: olivia

idag har jag varit med Camilla, vi har fixat lite inför Ambjörnarps långpromenad som vi ska gå på lördag. Och vilken bra dag de vart! Så tacksam för att jag har er mina vänner, ville bara få det sagt, igen!!

nu är väl allt igång

Kategori: alva

Nu är studentspex och sånt kul igång. Vi försöker hylla oss själva och göra kul saker och andra klasser förstör, såklart. Men vi kommer fortsätta iallafall för det här är himla kul även för en konflikträdd som jag.

besök hos farmor

Kategori: alva

När man besöker farmor kan man få äta världens godaste fetaost till lunch, rota i hennes garderober och få med sig saker hem som till exempel ett par gosiga byxor.

tänk att

Kategori:

Tänk att den här godingen är min. Att han är den jag längtar efter, saknar och kivas med. Att det är han jag vill somna bredvid, gosa i soffan med, hitta på saker med, skratta med, vakna bredvid. Och han känner likadant för mig. Om det är något jag är bekymrad över lyssnar han och uppmuntrar mig. Han lyckas alltid. Mina patetiska gråtattacker och den jobbiga ångesten hjälper han mig med, varje gång, hur ofta det än händer. Jag undrar vad jag ger tillbaka. Tänk att vi alltid har hittat till varandra. Jag är glad för det. Vet att han inte läser detta men ni ska veta hur mycket jag älskar denna person. Min Eric.

Vill inte verka dum & idiotisk, men det är ja

Kategori: olivia

igår var jag och Sandra i Göteborg, för vi vart lediga (underbart!). idag ska jag till Gölingstorp, på marknad. Tranemo sen. Och sist men inte minst Borås. Hade gött!

en del hemska saker

Kategori: alva

Mycket saker som händer. En del av dem är hemska och jag vet inte vad jag ska göra. Jag får ingå i en sits där jag tror jag kan göra någon nytta, göra något bra för någon, när makten är utom oss. Nu ska jag ner till Olivia lite och se vad hon gör, hejdå.

små stunder

Kategori: alva

till Paris jag längtar dit

Kategori: alva

Detta var en fin vecka. Ser fram emot reunion i maj!!!!!!

och nu 49 dagar kvar

Kategori: alva

Igår var det 50dagarsfest för hela slanten. Togafest och jag kände mig väldigt fin! Det var himla kul och idag är jag bakis, tjohej

Instagrambilder

Kategori: olivia

Såhär såg jag ut idag i dimman i Tranemo
 Såhär såg det ut lite på inflyttningsfesten i fredags
    En bild på mig och William när vi var ca 3 & 1,5år

fading days are way to far

Kategori: alva

Idag är det togafest. 50 dagar kvar. Framtid. Hejsvej.

jag i detta nu maintenant

Kategori: alva

Idag är jag besvärlig. Jag trivs inte med något och absolut inte med migsjälv. Här är jag, just nu i detta nu. I detta nu hatar jag min kropp. Mina armar, min mage och mina ben. Mitt ovårdade hår. Mina oformade ögonbryn. Och jag trivs inte med dagen heller. Går runt och analyserar mig själv istället för att leva ut nuet. Sluta Alva. Någon gång ska du väl ändå börja tycka om digsjälv för den du är och inte för den du vill att du ska vara. Kom igen, mig.

blandat helgen och lovet 1

Kategori: alva

När jag kom hem från Norge sov jag och Eric ihop 5 nätter. Hann träffa massa vänner, vara härligt fulla och mysa och allt sånt.

an escapist

Kategori: alva

Kan, kan, kan du sluta vara så himla snygg, Anne Hathaway? Ja jag pratar direkt till dig nu. Sluta nu. Fast ändå inte.

norge

Kategori: alva

Ja, vi hade ju en världsfin norgetrip som Olivia visat!

här är bilder sen vi va i Norge!

Kategori: olivia

 

Så bra gif!
 
 

 

Fy fan va fint Alva sminkade oss...eller :O
Alva, nyduschad!!
Så trött såg jag ut efter en dag med miljoner nya intryck och massa jobbsökande.


Eftersom bensinen hade gått ner till 14.89 så tankade vi sista dagen.

Oslo va vårt sista mål på resan!! och vilken stad det var sen!
Sen åkte vi hem trötta och nöjda efter en bra resa!