alvaolivia

Randig skjorta & sol = en glad Olivia

Kategori: olivia

And if you move real slow, I'll let it go

Kategori: olivia

Bara lite om att helgen vart trevlig. Var med mina vänner hemma hos Alva.
 

the past two weekends

Kategori: alva

De senaste två helgerna har jag känt mig otroligt liten. Saker har hänt och jag tvivlar, tänker om jag duger och är tillräcklig. Hur ska jag kunna säga så till mg själv? Hur vet man när saker pekar på att duärinte. Jag är en person som tror på vad jag ser. Mina uppfattningar blir lätt så starka. En släng av min egen paranoia har jag också. Hittar på saker. Förstorar. Hur blir jag bra på att se verkligheten som den faktiskt är och tro på den?

hem på en fredag

Kategori: alva

Har en viss känsla när jag åker hem från skolan på fredagar. Den är avslappnad, färgad och väldigt trött. Små, vackra planer gör min helg till bra även om det inte betyder dans och huvudvärk. Lyssnar vidare på min överlevnadsguide och ska se vidare på Greys. Kommer se ut som bilden nedan. Hejdå fina.

vad gör jag?

Kategori: alva

Jag går sammetsklädd och trivs och pluggar och planerar vår projektresa till Schweiz. Allt är en aning panik men okej.

vita oliver

Kategori: alva

Igår helt klädd i gult åkte jag ner till Olivia och pratade mest. Och gjorde egna zumbasteg. Och målade klart hennes rum. Hon är så bra.

alla måste gå dit någon gång

Kategori: alva

Just ja. Har haft lov, har så mycket att berätta! Har bland annat hunnit med massa gos med den här pojken och kissen. Och ätit goda frukostar.

there comes a time

Kategori: alva

friday

Kategori: alva

I fredags var det roligt. Oväntat roligt, trots lite saker. Men vi var på Harrys och det var dans, drinkar och som vanligt.

Idag är det alla hjärtans dag (om nån skulle missat det)

Kategori: olivia

Igår var jag & Semira och fikade med vänner & bio med Napoleon (igen) senare på kvällen, vi såg django unchained & den var riktigt bra! Idag vaknade jag & Semira i Boårs i Napolenons lägenhet. Mycket fin lägenhet också. Sen fördrev vi två tiden på alla möjliga olika sätt i Borås innan de va dags att åka hem igen till mitt byggprojekt, mitt rum lär ju inte vara beboeligt än på några dagar...så det är bara att fortsätta jobba!
 

Så svårt att hitta hit men så enkelt att tappa bort sig!

Kategori: olivia

Det vart Grand Hotel vi var på i Fredags. Vi hade väl roligt åså. Jag ska nog ut på krogen igen på Fredag. Sen vill jag tillägga att lov äger!!
 
 

en dag kvar sen lov, lov, lov

Kategori: alva

Stress i skolan allmänt! Labbar, prov, projektarbete. Tänker mest på resan. Jag, en resa till ett land jag aldrig varit i. Och snart skidresa!!! Weo!

vinterhalvåret

Kategori: alva

På vintern är jag inte hobbylös. Jag älskar att åka utför. Igår åkte jag Eric i Ulricehamn. Så bra.

You're crazy girl, crazy girl, you should know it

Kategori: olivia

Lite halv-kassa bilder sen festen i fredags. Bra fredag, bra helg överlag faktiskt!
 
 
 

biokväll är bra kväll

Kategori: alva

Såg Les Miserables igår med Eric. Vi somnade sedan varma, gråtiga och tunga bredvid varandra. Vilken film.

Du är finare än du nånsin vart förut

Kategori: olivia

Två bilder från Instagram. Första är från nåra dar tillbaka då vi i Uddebo gjorde amerikanska pannkakor (men vi gjorde blåa & rosa såklart). Sen är den andra bilden från en av alla min mysiga frukostar.