alvaolivia

New F*cking Year. Here we go!

Kategori: olivia


Harry + Alex + danza + Antons kalas = nytt år

Kategori: Allmänt

Nu åker jag till Alex!! När vi hörs igen är det nytt år.

En lite bild samling på vårat 2011.

Kategori: Allmänt

'
Ah men typ så.

There's no such Word as hotellfrukost

Kategori: Allmänt

Nu ska vi ut på stan!

En Dag Var Jag i Göteborg med Semira.

Kategori: olivia

Det var igår. Mycket bra dag tycker jag, hade en aning ont i fötterna efteråt men kom hem med fyra nya plagg, så är nöjd! På kvällen (ganska sent) så åkte vi till Alva där såg vi på film och fetade oss :D wiihoo!
och jaaa! alva fick en ståplats i sitt egna vrdagsrum på sin egna filmkväll hihih.

Ville bara säga att jag nu.....

Kategori: Allmänt

...har en sån där instagram: alvawe. Och jag lever. Och idag drar jag till Stockholm för häng med mina systrar och min pappa några dagar. Fint ska det va.

Lite bilder från lite av de senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Igår var det fest. Det var inte apakul. Men det blir va man gör det till och trots att jag va påvanligt depphumör så va de väldigt mysigt. Tack vännor!!

mini-festen är slut.

Kategori: Allmänt

hemma nu.(alva är mä hemma). ungefär såhär såg det ut:

19:20

Kategori: olivia

Tummen ner för att det finns vete i julmust :S
Men va fan ska på en minifest i pump nu så är glaaaaad

Jul som inte är vit

Kategori: olivia

Jag vart lite nere pga den gröna julen men beslöt mig att ignorera det, vilket funkade ganska bra. I fredags julhandlade jag och pappa det sista innan doppardan och på julafton så var jag först hemma, ah tills klockan 13 för då åkte vi till Dalum och sen till Ulricehamn och den kvällen slutade med svensson svensson. Såg på nåra filmer med syrran innan idag och nu sitter jag och käkar julgodis...

Christmas brings us all together and all i want for christmas is you and blah-blah

Kategori: Allmänt

Nu testar jag blogg.se-appen. Imorn fortsätter Harry maratonet. Yeeh!!!

a very merry xmas to you

Kategori: alva

nu har vi firat jul. jag har fått lite kentskivor och lite filmer och sådär. snart ska vi mysa ner oss framför en film. fin julafton.

god jul och allt sånt på er

Kategori: alva

en liten paus mellan alla julfiranden hehe. igår firade vi med mamma. då fick jag mig en struck av materiell lycka. japp. hp 7 del 2 och en telefon. nu officiellt lika cool som alla andra. om 20 min drar jag till pappa och imorn är de jul igen. tycker om mina kusiner! vi borde ses oftare. (är gladare än vad jag ser ut att vara)

jag kommer blunda "hela" julafton om det inte är snö ute då

Kategori: olivia

Sen taggade man ju om totalt för Blidsbergs fest ist.
Festen va helt okej. Gött drag stundtals.

Bussar är bra ändå. Tänk så miljövänligt...

Kategori: olivia

Idag va de avslutning inför jullovet... Jag missade bussen!...men kom på en plan och kom bara 4 minuter försent. Vi i Mp10 och Mp09 bytte julklappar, käkade skumtomtar och drack julmust ah de som hör till helt enkelt. Sen va de att sitta i aulan och lyssna på kören, de va fint som oftast. Freyja sjöng och sjunger så fantastiskt vackert. Bara så ni vet så gillar jag Freyja väldigt mycket! Jag gillar lov och fester och nu är det lov och sen är det fest ikväll. De blir en bra dag, trots att vi lodade runt i Ulricehamn i ca 3 timmar för att inte de fanns nån extra buss för oss mobbade personer så kom hem kl 2 typ. Men det va överlevnadsbart det med! Nu ska jag se på nån film sen taggar vi en underbar bussresa med gött folk.
Detta är vad jag fick i mitt paket :D eller egentligen inte för fick med polka smak så bytte min lärare Mats med mig (y)

här kommer lite bilder som ni förmodligen aldrig skulle få se här

Kategori: alva

lite jag, jag under en bra tid, lite albin och lite olivia och lite världens-bästa-katt. och lite annat.

Vi tog glassen och gick rakt igenom snön.

Kategori: olivia



hon den där Alva har alltid gått kånstigt tycker jag. nästan så man kan tro att hon jämt är full ju ha ha.
på ica så träffade vi Jesper och Alva lekte med gräddglassen.
sen slutade våran resa hos Albin, nåra hundra meter bort. Gillar denna onsdagen(y)

and in the daylight i don't pick up my phone cause in the daylight anywhere feels like home (i hope someday i'll see without these frames)

Kategori: alva

ni får ju ofta höra klagomål över mycket att göra i skolan och sådär..... men vi har det riktigt bra i skolan. idag skulle alla dricka te och äta gifflar. men besides såna här fina stunder så tycker jag om min nördiga klass. dom är BRaaa!! nu sitter jag och lyssnar på matt&kim och försöker skaffa mig en julkänsla innan imorn (julafton med mama). tjing vännor!!

Jag har blivit vald av andra. Det är min hemlighet. Den ena saknar känsla. Den andra ödmjukhet.

Kategori: olivia

Vet inte vad jag ska skriva just nu men kan ju skriva att jag är en stolt storasyster för min syrra var jätte bra på tetern idag! :) Träffade Elbe och Robin lite oxå. Pappa och jag tog en tur till Gällstad på hemvägen när vi ändå va ute och körde haha. Ska se på lite Beinghuman sen ska jag kanske lägga mig ganska tidigt ikväll, bara för omväxlingenskull.
(fick låna mammas kamera. för nån snodde ju min för nån vecka sen *sad face*)

if you were a river in the mountains tall, the rumble of your water would be my call. if you were the winter, i know i'd be the snow just as long as you were with me, when the cold winds blow

Kategori: alva

nu har det blivit lite snö. då kan det hända att man bygger en snögubbe med pepparkaksögon istället för att gå in och skriva svenskatal. hemskt jobbigt det där. men måste göra det nu. måste. annars då? jag är trött på folk. trött och besviken. men iaf. det är snart jul och jag har nyårsplaner. det är ju kul.

Jag gillar detta med att vara ledig.

Kategori: olivia

Sitter med min hund i mammas lägenhet i Uddebo och kollar lite film, ah som jag gjort hela dagen. Har slängt ut alla katterna för dem va bara jobbiga när dem skrek hela tiden. Btw här i Uddebo snöar det för fullt och det är så uppskattat. Har ont i armen he he he men ska fortsätta kolla film fram till 4 tiden för dår ska jag kolla teter i Tranemo ist. Två lektioner i morgon och sen blir det lov på Torsdag!!
Felix får stanna ute. he he he.

i must be crazy. i'm feeling kind of good.

Kategori: alva

vrf kan inte jag få gå runt med trollhår hela dagarna? de hade känts mkt bättre då. jag har inte skrivit ngt svenskatal. men har gjort lite kemiuppgifter. helt värdelös får man ju inte vara. elr får man?

if you wanna kill yourself remember that i love you. call me up before you're dead, we can make some plans instead

Kategori: alva

jag hade en dålig dröm, precis som olivia min vän. men måste ta tag i mig själv och skriva ett tal nu.....det är ju kul! inte. jag vill ha jul nu. jag har julafton på torsdag nanana. okej. hejdå /alva the avokadoaddict

Om man ändå kunde styra över drömmar.

Kategori: olivia

Vaknade och önska att jag aldrig hade vaknat eller aldrig somnat.


(Bilden är inte ens frilagd från greenscreenen haha men tog bara en bild)
Hur som helst så har vi i media idag haft ett hål på ca 5 timmar, drygt? japp! Så vi tog ett klassrum och kollade på film för att få tiden att gå. Katten Gustav hehe. Nu har vi sista lektionen i GKO iaf och ingen gör något.

another song about a gender i'll never understand

Kategori: alva

ikväll har jag hängt lite med denna pojke. albin. han är bra. jag lär honom matte och han lär mig spela skyrim. it's a winwin-situation. annars så har jag sjungit idag. skämt ut mig. mikrat skumtomtar i skolans cafeteria. och lite sånt....vanliga saker. eheh

snön värmer?

Kategori: olivia

Jag vaknade och var jätte glad även om det första jag gjorde va att ta på mig massa varmakläder för att resa våran stora gran ute i trädgården vilket INTE va en dans på roser. Men iaf så var min Lördag kväll jätte mysig med lite tjejer glögg godis paket och black swan. Denna Söndagen har inte heller vart så dålig med julmarknad och lucia tittande. Har haft en bra helg och ser fram emot denna veckan.

orkar inte

Kategori: alva

ibland orkar man inte. då kan det innebära att man ska skriva ett svenskatal och har jättemkt press på sig. det kan också innebära att man fått en diss eller två av någon som gjorde en glad. det kan också innebära att man är jättetrött pga dissar och svenskatal och därför inte orkar ha genrep och två framträdanden idag. orkar inte.

the order of the phoenix och lite andra funderingar

Kategori: alva

"You're not a bad person. You're a very good person, who bad things have happened to. Besides, the world isn't split into good people and Death Eaters. We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That's who we really are."

Paket in slagning på G

Kategori: olivia

Fixt och klappat.
Nu blir det glögg provning och pepparkakor!

du där, kom

Kategori: alva

då menar jag förstås inget annat än chipsskålen. the real life of alva ungefär. enda kärleken i livet blev sourcream and onion chips. de är inte ens kul för att det är sant...... jag har iaf tre fina vänner som jag har träffat ikväll. så jävla FIIIIIIINT. tycker om er mucho molto

crap

Kategori: olivia

Helg är nått av det goaste asså. Bad William att fixa massa bra filmer hehe så mitt lov kan bli underbart nu! Jag har 4 lektioner kvar tills det är lov, toppen säger jag bara.

17:36

Kategori: alva

snart drar jag och mina flätor till alida för att hänga med henne och natalie. natalie träffar jag varje dag i skolan höhö men alida saknar jag för det var längesen! imorgon blir det gbg tjoho. och alex. mitt livs kärlek typ! HEJDÅ !!

what if we don't get magic beans? what if all we get is...beans?

Kategori: alva

inko har precis köpt alla 10 vänner säsonger. det gör mig glad. det är ju så himla braaaaaaa...... då kommer man säkert bli vänner-nörd som alla andra också en dag. kul. vad ska vi göra nu då? kanske tänka på den dära lite till och hur jobbigt det blev. jullov blir bra. känner jag nu.

Dag 14 – Den kommande sommaren.

Kategori: olivia

Ja ser fram emot sommaren även om jag inte vet vad som kommer ske än exakt. Vet iaf att jag vill åka på picknikfestivalen den 6 Juni sen ska jag fira min 18 årsdag på nått bra sett såklart! Sen är det en intensiv-vecka med konfa gruppen sen åker dem till Skottland och jag till Borlänge!! P&L kommer bli underbart kan jag lova redan nu. Sen tror jag att det blir ca 3 veckors jobb. Kommer vara i nån vecka i en stuga med nåra tjejer sen blir det nog Halmstad nåra dar oxå. Taggar P&L as mö redan nu! och en go sommar ska det fan bli. Sista sommarlovet blir det iaf.......

Life is what you make of it.

Kategori: olivia

Jag tror jag gjort det svårt.

who was that girl who shouted drinks is on me? who was that girl who fell asleep under a tree? who was that girl, i swear for sure it wasn't me!

Kategori: alva

här är väl jag. snart påväg till zumban. stressad som ett as med plugget trots att jag fått fetaste matteprovet avklarat idag.... känns sådär! faktiskt! bläeh. ibland kan personer fastna i huvudet på en utan att man vet varför. ibland kan det kännas jobbigt. ibland kan det kännas bra.

my mind. not yours.

Kategori: olivia

allt är ditt fel

Kategori: alva

det är som min vän albin säger. jag är depp. depp är mitt efternamn. (inte som i johnny, tyvärr) nu ska jag gömma mig under täcket. och drömma mardrömmar om nationella i matte c. bläh

änglaskaror skyddar mig mot alla faror. okej. tack.

Kategori: alva

jag har en bok som jag pyntat själv lite fult där jag skriver av mig onda saker. det som är jobbigt får helt enkelt bo där. jag har haft lucia idag. sovit i tre timmar och annars glidit runt med min väska och min militärsovsäck. mår väldigt bra jag (dock känner jag mig som ingenting ibland). nu vill jag sova lite. för ikväll är det framträdande igen. (kl 19.30 på gymnasieskolan i tranemo för dom som vill)

Åren går in i varandra och jag inser att tiden är kort. Årstiderna smälter samman och jag vill minns det jag en gång glömde bort.

Kategori: olivia

Jag har haft en bra helg, fast slog i ryggen på  festen i Limmared och det är jobbigt för blir påmind hela tiden. Min måndag har oxå vart bra, luican i morses va fiiin! och blir mer lucia i morgon(y) blir snart sängen, men lite samhällsplugg först.

Kolla detta 2.20 och fram till typ 3.15, så sjukt udda!!

Kategori: olivia

det kommer inget bli av mig

Kategori: alva

det känns som att jag dras åt två olika håll samtidigt. att jag är på två ställen samtidigt. eller iallafall hoppar emellan dem. jag skulle plugga. men det kan jag ej. för ett av dessa håll jag dras mot är inte det motiverade plugghållet. och det är ju lite synd.

vilka ska förresten....

Kategori: alva

.... se coldplay i stockholm i augusti? biljetterna släpps på onsdag och jag skulle tycka att de skulle sitta fint. men de skulle ju vara fint med lite sällskap eller så.

you spend many nights alone. some nights you don't.

Kategori: alva

igår kväll så var det lite fest. vi var hemma hos emelie och hade det fint. sedan storfest. och skämma ut sig totalt. kul! (och ville inte träffa den personen) idag har jag och min ångest varit på lucia rep och framträdanden. nu ska jag plugga och borsta tänderna och tvätta händerna. och må på mitt konstiga humör. såna här dagar vet man inte om man ska skratta eller gråta.

mörkret är min vän

Kategori: alva

japp. nu mår jag bra. och dåligt. dåligt av bara naturliga skäl tror jag. bra av bra, nya, roliga och spännande skäl. japp!!!! imorn är det lucia och de ska bli kulkul. men nu behöver jag sova!!!!!!!! bilder sen ikväll kommer väl upp. jag sönder-använder ju min mobilkamera nu för tiden. hejsvej! (jag kanske är full)

Let me know if you need me.

Kategori: olivia

En helg som skulle bli så bra började så dåligt. När vi gick till bussen efter en rätt dryg dag i skolna så blåste jag och Julia nästan bort under hennes paraflax. Jag åkte direkt till Sandra efter skolan för att ta det lugnt, käka och ha det trevligt innan vi (Camilla, Michelle jag och Sandra) skulle ta en buss till blidsberg för fest..meeeen festen blev inställd pga det dåliga vädret som var igår.... Fatta vad besiken man kan bli! Vi visste inte om vi skulle skratta eller typ gråta. Men jag kom iaf hem runt 22.30 och då fick jag ett samtal av mamma....då hon berättade att hon funnit en av våra finaste katter påkörd ute på gatan. Blev totlat nedbruten för nåra timmar. Nu ska vi åka till mamma i uddebo snart och käka med hela familjen. Hoppas att festen ikväll i Fokus i Limmared blir great iaf!
over and out.
två bilder på miranda, min systers katt va de

jag har inget mer än mina tankar

Kategori: alva

här är lilla alex. en väldigt snäll och rolig tjej som jag tycker mycket om. igår satt jag barnvakt för första gången i mitt liv. jag klarade mig bra. och alex med. ikväll är det fest jag jag är väldigt, väldigt pepp. men måste verkligen plugga. men datorn gör det svårt. bajs. annars så sitter jag och funderar på hur orättvist livet kan vara ibland. bilderna är lite blandade från igår, imorse, just nu och sådär. tjing vännor

ohh ledig go dag!

Kategori: olivia

Jag julshoppade lite idag med Michelle och Camilla, nice! toppen! skönt!
Vi gillar BR och inte trafik olyckor.

out of my head, out of my sight

Kategori: alva

tror jag har en fjortis inom mig.
japp.
definitivt....
elr?

if you were the ocean, i'd learn to float

Kategori: alva

förlåt för extremt fula bilder men detta är min dag typ. ligga i spegelboxen. drömma om att ligga i spegelboxen. ligga i spegelboxen etc.

Jag har fastnat med händerna i marken. Och i minnet från en mardröm.

Kategori: olivia

Jag vill minnas det jag en gång glömde bort.
Du som har gått vid min sida säg mig, verkar jag tyngre nu.
Jag har vartit så trogen det jag tror på och hållit på förlåt som längtat ut.

Tror du söker efter mer än du ser.

Kategori: olivia

Ett tagsen jag bloggade japp. Att världen är så sjukt liten är as läskigt. Men det hör inte hit egentligen.
Vill nu säga att jag gillar hur min dag har vart, lite samhäll sen idrott, käkade på pizzeria med Sara, Camilla och Freyja (vi satt la där i ca 2,5 h) Sen gick vi till kyrkan är vi skulle filma Lucia framträdandet, det va jätte roligt att använde den "riktiga" kameran för 35 tusen haha. Gillar den, "den är gooo" som en Ulricehamnare hade sagt haha.

don't be shy, be brave little champion. it's better to live than to hide. well that's just me before we met.

Kategori: alva

hej och välkommen in i mitt liv ungefär. iaf in i mitt rum.
jag tycker om bilder på gamla katter och på mig när jag var mindre.
för då var allt lite lättare tror jag.
men det börjar bli ljusare.
det är inte sådär mörkt eller hopplöst längre.
det är ju bra.

cause in the daylight

Kategori: alva

jaha. då har man svenska. då har man försovit sig. kommit försent. inte ätit frukost. inte har några pengar. om en kvart ska man ha matteprov.... idag blev en dålig dag. japp.

lost in the woods - lost in the world

Kategori: alva

idag är man ledig. då händer det att man gör saker som man inte hinner annars. äter frukost, laddar ner musik och greysavsnitt, kollar på snön och övar luciasånger. ikväll ska vi spela in. först måste jag bara få lite plugg gjort med. bajssvenska och idiotmatte. tack för mig

and ask you for help...

Kategori: olivia

http://www.google.se/imgres?q=i+dont+care&um=1&hl=sv&sa=X&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=x32aVT211sW3WM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fsmosapparel.com.au%2Fheres-little-hint-dont-care-tshirt-p-369.html&docid=qcL7R1dOzMTIDM&imgurl=http%3A%2F%2Fsmosapparel.com.au%2Fimages%2Fproducts%2Fdescription%2F172.jpg&w=300&h=300&ei=RAndTtWxBoPj4QSgs9mBDg&zoom=1&iact=hc&vpx=804&vpy=277&dur=858&hovh=225&hovw=225&tx=140&ty=160&sig=111461968301101462360&page=1&tbnh=136&tbnw=136&start=0&ndsp=21&ved=1t%3A429%2Cr%3A18%2Cs%3A0

om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen (känner lyckan genom sorgen)

Kategori: alva

här kommer blite bilder från min dag idag. den har bland annat innehållit rosa moln, en tur i borås, en starwars-bok, en uppsättning på håret, min spotifylista, lite hemska minnen men inte så farligt.

I'm barely breathing

Kategori: olivia

Nu får man använda mobilen som kamera ist.. Bilden är på Alvas nyttiga gröna te från kina eller nått.
Dog med min japp här i handen jipiiieie!

EFTERLYSNING AV KAMEROR

Kategori: alva

Det var en väldigt bra fest men nu är jag mest ledsen över att min kamera (med massa fina festfoton i) och Olivias kamera är spårlöst borta... Vi blir verkligen bara glada över all info vi får om dem! Även om det är så att någon har hittat den hemma hos sig! Hör av er om ni vet något.
Det är en svart systemkamera nikon D40 med linslocket fastspänt i en tråd. Olivias kamera är en rosa kompaktkamera med lite klistermärken på, bland annat hennes kontaktuppgifter.

nu är det efterfest tror jag

Kategori: alva

kul kväll!!!!! bilder kommer upp!!!:)

I believe in new teeth.

Kategori: olivia

Insåg att jag inte vill släppa taget vill inte eller kan inte? vart är den stora skillnaden?
+ att skriva lösenordet gör ont, jag menar det, det gör ont.

tomorrow will be better

Kategori: alva

häromdagen var det storm förresten. då dejtade jag kameran.
vissa saker känns bra. väldigt bra. (imorgon är en bra dag, därför ska jag sova nu så att jag får den till mig fortfort) hejsvej vännor

So I'm asking you, if you don't see a future for us, if you're not in this... Please... please just end it because I can't. I'm in it. Put me out of my misery

Kategori: alva

idag kollapsar jag........ måste verkligen plugga men det går bara inte. jag smsar litegrann och har youtubeklipp på repeat istället. en spotifylista kan man också göra. hejsvej

Att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare

Kategori: olivia





yeyeyeyeyyyeyeyeye. fotolektion igen. slut nu. sen ah eller de va inget.

kram & puss från Tova!!