alvaolivia

Att inte vara frisk

Kategori: olivia

Jag äter frukt & kakor typ. Sover & mår sisådär...
 
 

Backen med skolan

Kategori: olivia

Man fick välja mellan promenad, skridskor, skidor utför & läng. Klart vi valde att åka i backen då!! Jag, Sara, Alice & Camilla åkte massor. Det var fjärde gången någonsin jag åkte & det var nog den roligaste gången tror jag. Hela dagen åkte vi & det känns överallt nu. Vi åkte en del med, Kevin, Tobias, Andreas och Olof också den sista timman, fast även rektorn, eller han åkte iaf lift med oss en del haha. Bra bra bra dag!
 
 
 
 

Hej Hej vilken underbar dag det är!

Kategori: olivia

 
Haft en bra dag, inga lektioner i skolan, men APU-arbete på ett företag i Dalstorp. Vi håller på med en reklamfilm åt dem, så imorgon ska vi filma ännu mer!! Var även en sväng i Tranemo med min bror, han skulle till banken, så träffade vi våran "syster" Alva när vi va i Tranemo också. Underbar dag, ja!

Now don't you understand

Kategori: olivia

Det är inte för att saker är svårt som vi inte vågar. Det är för att vi inte vågar som det är svårt.

[Har nya glasögon yao!!]

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory

Kategori: olivia

Har vart magsjuk, blev frisk, hade fest & vart katt-allergisk under detta året. Lekte med Alva igår, tror det va hon som gjorde mig frisk, även vart i Borås med henne idag. Men det roliga är ju bilder, så här är bilder:
 
 
Sen det jag köpte idag:
 

sjuk

Kategori: alva

Hej, detta är jag och har varit i några dagar i soffan framför film. Sjuk, yepp.

såhär såg vi ut innan en fest en gång 2012

Kategori: Allmänt

magsjuka och matburkar

Kategori: alva

Innan var jag såhär glad men nu har jag fått magsjuka. Dricker saft, kollar serier och äter mat ur plastburk. Spyr också såklart. Vinkvink till er, för ni vill väl inte bli smittade pga kramar och pussar.

ett nytt år

Kategori: alva